01584nam a2200337 c 4500001001300000005001500013007000300028008004100031040001100072041001300083052003200096245025700128300002400385545005900409545005900468545006800527545006200595545007600657653010700733700003300840700001400873700004800887700001400935700004800949773015500997900001901152900001901171900002101190900001601211900001901227KSI00073045520081208135649ta081201s2005 tgk 000 kor  a0110010 akorbeng01a521.55605b한469ㄴc12(6)00a결합제가 표고버섯 과립의 이화학적 품질특성에 미치는 영향 =xEffect of binding agents on physicochemical quality characteristics of granule prepared by Lentinus edodes /d황성희,e김석중,e신승렬,e김남우,e윤광섭 ap. 572-577 ;c29 cm a황성희, 대구가톨릭대학교 식품산업학부 a김석중, 대구가톨릭대학교 식품산업학부 a신승렬, 대구한의대학교 한방식품조리영양학부 a김남우, 대구한의대학교 한방생약자원학과 a윤광섭, 대구가톨릭대학교 식품산업학부bksyoun@cu.ac.kr aLentinus edodesaGranuleaBinding agentaSolubilityaAbsorptiona표고버섯a결합제a이화학적1 a황성희0KAC2018K37614aut1 a김석중1 a신승렬,g辛承烈,d1959-0KAC2017022881 a김남우1 a윤광섭,g尹光燮,d1964-0KAC2018073610 t한국식품저장유통학회지.d한국식품저장유통학회.g12권 6호(2005년 12월), p. 572-577q12:6<572w(011001)KSE200201568,x1738-724810aHwang, Sunghee10aKim, SeokJoong10aShin, Seungryeul10aKim, Namwoo10aYoun, Kwangsup