01710nam a2200373 c 4500001001300000005001500013007000300028008004100031040001100072041001300083052003200096245032400128300002400452545004700476545004700523545004700570545005600617545004700673545006500720653013600785700001900921700001400940700004800954700001401002700001401016700004801030773015401078900001801232900001701250900001701267900001601284900001801300900001801318KSI00073039820081208135649ta081201s2005 tgk 000 kor  a0110010 akorbeng01a521.55605b한469ㄴc12(4)00aMicrowave-assisted process에 의한 섬백리향의 항산화 관련 성분의 최적 추출조건 예측 =xPrediction of optimal extraction conditions in microwave-assisted process for antioxidant-related components from Thymus quinquecostatus /d권영주,e노정은,e이정은,e이성호,e최용희,e권중호 ap. 344-349 ;c29 cm a권영주, 경북대학교 식품공학과 a노정은, 경북대학교 식품공학과 a이정은, 경북대학교 식품공학과 a이성호, 계명문화대학 식품영양조리과 a최용희, 경북대학교 식품공학과 a권중호, 경북대학교 식품공학과bjhkwon@knu.ac.kr aThymus quinquecostatusaMicrowave-assisted extractionaAntioxidative componentsa섬백리향a마이크로 웨이브a추출특성1 a권영주4aut1 a노정은1 a이정은,g李政銀,d1981-0KAC2018613551 a이성호1 a최용희1 a권중호,g權重浩,d1954-0KAC2012052370 t한국식품저장유통학회지.d한국식품저장유통학회.g12권 4호(2005년 8월), p. 344-349q12:4<344w(011001)KSE200201568,x1738-724810aKwon, Youngju10aNoh, Jungeun10aLee, Jungeun10aLee, Sungho10aChoi, Yonghee10aKwon, Joongho