01927nam a2200445 c 4500001001300000005001500013008004100028040001100069041001300080052002600093245032100119300002300440545006900463545005000532545005000582545004700632545004700679545004700726545005000773545005000823653009200873700001900965700001400984700001400998700004801012700004801060700001401108700001401122700004801136773014801184856002001332900001401352900001301366900001501379900001501394900002201409900001501431900001401446900002101460KSI00055023720060816095648060807s2004 ulk 000 kor  a0110010 akorbeng01a527.05b한626c46(4)00aCLA가 축적된 돈육으로 제조된 press ham의 저장기간중 품질변화=xChanges of quality characteristics of manufactured press ham using conjugated linoleic acid(CLA) accumulated pork during storage periods/d이정일,e하영주,e정재두,e강근호,e허선진,e박구부,e이중동,e도창희 ap. 645-658;c26 cm a이정일, 경상남도 첨단양돈연구소blee1079@empal.com a하영주, 경상남도 첨단양돈연구소 a정재두, 경상남도 첨단양돈연구소 a강근호, 경상대학교 축산과학부 a허선진, 경상대학교 축산과학부 a박구부, 경상대학교 축산과학부 a이중동, 경상남도 첨단양돈연구소 a도창희, 경상남도 첨단양돈연구소 aConjugated linoleic acidaPorkaPress hamaFatty acid compositiona돈육a저장기간1 a이정일4aut1 a하영주1 a정재두1 a강근호,g姜根浩,d1973-0KAC2016344921 a허선진,g許先鎭,d1974-0KAC2015066351 a박구부1 a이중동1 a도창희,g都昌熙,d1957-0KAC2017211200 t한국동물자원과학회지.d한국동물자원과학회.g46권 4호(2004년 8월), p. 645-658q46:4<645w(011001)KSE200000984,x1598-942940uT00000474977ad10aLee, J.I.10aHa, Y.J.10aJung, J.D.10aKang, K.H.10aHur, S.J.,d1974-10aPark, G.B.10aLee, J.D.10aDo, C.H.,d1957-