01484nam a2200301 c 4500001001300000005001500013008004100028040001100069041001300080052003600093245030900129300002300438545006000461545004900521545004900570545008000619653012800699700001900827700001400846700004800860700004800908773013700956856002001093900001501113900002001128900001801148900001601166KSI00050950620060718160914060614s2004 ulk 000 kor  a0110010 akorbeng01a476.105b한528ㅎc19(1)-19(3)00aBacillus polyfermenticus SCD의 three layer coating에 의한 pH, 열, 높은 glucose 농도에 대한 안정성 효과=xIncreased stability of bacillus polyfermenticus SCD in low pH, high temperature and high glucose concentration via three layer coating/d이진옥,e전경동,e강재선,e이재화 ap. 221-225;c29 cm a이진옥, 신라대학교 공과대학 생명공학과 a전경동, (주)바이넥스 중앙연구소 a강재선, (주)바이넥스 중앙연구소 a이재화, 신라대학교 공과대학 생명공학과bjhalee@silla.ac.kr aBacillus polyfermenticus SCDaProbioticaThree layer coatingaSatbilizationa항생물질a생균제a높은 glucose 농도1 a이진옥4aut1 a전경동1 a강재선,g姜在璿,d1966-0KAC2017208211 a이재화,g李在和,d1967-0KAC2018306370 t한국생물공학회지.d한국생물공학회.gVol.19 no.3(2004년 6월), p. 221-225q19:3<215w(011001)KSE199900923,x1225-711740uT00000490908ad10aLee, Jinok10aJun, Kyoungdong10aKang, Jaeseon10aLee, Jaehwa