01196nam a2200277 c 4500001001300000005001500013008004100028040001100069041001300080052003000093245017700123246004700300300002100347545006900368545006900437545006900506653005600575700001900631700004800650700001400698773012700712856002100839900002000860900001800880900002000898KSI00030704720090428161548040810s1996 gbk 000 kor  a0110010 akorbeng01a321.305b영373ㅈc15(1)00a대추의 利用에 관한 硏究n4,p대추茶의 嗜好度=xUtilization of jujube fruits, Studies on the acceptability of jujube tea/d최광수,e임무혁,e최종동30aStudies on the acceptability of jujube tea ap. 15-19;c 26cm a최광수, 영남대학교 자연자원대학 식품가공학과 a임무혁, 영남대학교 자연자원대학 식품가공학과 a최종동, 영남대학교 자연자원대학 식품가공학과 a대추차a대추a기호도aJujubeaAcceptability1 a최광수4aut1 a임무혁,g任武赫,d1967-0KAC2018464331 a최종동0 t資源問題硏究論文集.d嶺南大學校出版部.g15卷 1號(1996년 1월), p. 15-19q15:1<15w(011001)KSE19950070840u19705546aKd00010aChoi, Kwang-Soo10aIm, Moo-Hyeog10aChoi, Jong-Dong