01216nam a2200265 c 4500001001300000005001500013008004100028040001100069041001300080052002300093245021600116300002100332545006900353545006900422545006900491653008400560700001900644700004800663700001400711773014700725856002000872900002000892900001900912900001900931KSI00023915720040705111422040622s2001 ulk 000 kor  a0110010 akorbeng01a405b서815ㅈc1200a솔잎을 첨가한 증편의 관능적, 이화학적 품질 특성=xSensory and physiochemical characteristics of Jeungpyun prepared with the additions of pine leaves powder/d심영현,e유창희,e차경희 ap. 81-93;c26 cm a심영현, 서울여자대학교 자연과학대학 영양학과 a유창희, 서울여자대학교 자연과학대학 영양학과 a차경희, 서울여자대학교 자연과학대학 영양학과 a솔잎a증편a품질aSensoryaPhysiochemicalaJeungpyunaPine leavesaPowder1 a심영현4aut1 a유창희,g劉昌姬,d1973-0KAC2014089541 a차경희0 t자연과학논문집-서울여자대학교.d서울여자대학교 자연과학연구소.g12집(2000), p. 81-93q12<81w(011001)KSE20010080340u3022866aKd00210aShim, Young-Hyn10aYoo, Chang-Hee10aCha, Gyung-Hee