01424nam a2200325 c 4500001001300000005001500013008004100028040001100069041001300080052003100093245025300124300003400377545004400411545005000455545004400505545005000549545004400599653006800643700001900711700004800730700001400778700004800792700001400840773015200854900001801006900001801024900002001042900002001062900001601082KSI00017127620040225135728031010s2000 bnka 000 kor  a0110010 akorbeng01a511.1305b한564ㅅc29(6)00a소금 및 멸치적갈이 Drosophila 돌연변이유발에 미치는 영향=xEffects of salt and fermented anchovy extract on the somatic mutagenicity in Drosophila wing spot test system/d이현주,e정근옥,e전승희,e박건영,e이원호 ap. 1139-1144:b삽도;c28 cm a이현주, 부산대학교 생물학과 a정근옥, 부산대학교 식품영양학과 a전승희, 부산대학교 생물학과 a박건영, 부산대학교 식품영양학과 a이원호, 부산대학교 생물학과 aSaltaFermented anchovyaDrosophila wing spot test systemaMNNG1 a이현주4aut1 a정근옥,g鄭根玉,d1972-0KAC2018053631 a전승희1 a박건영,g朴健榮,d1950-0KAC2013054841 a이원호0 t한국식품영양과학회지.d한국식품영양과학회.g29권 6호(2000년 12월), p. 1139-1144q29:6<1139w(011001)KSE199602786,x1226-331110aLee, Hyun-Joo10aJung, Keun-Ok10aJeon, Seung-Hee10aPark, Kum-Young10aLee, Won-Ho